Utbildning

 

Jag utbildar efter den kursplan som Livsmedelsverket och SAMS(Samarbetsgruppen i storhushållsfrågor) fastställt. Detta är en grundkurs och ger behörighet att jobba med livsmedel. Denna utbildning sker vid två tillfällen á 4 timmar med en uppföljande provdag på 3 timmar ca 7-14 dagar efter kurstillfällena.

 

Jag utbildar även inom olika delar av egenkontrollen och hjälper till att skapa rutiner och dokumentation.

 

Behöver ni hjälp med att skapa en egenkontroll så hjälper jag till med det och följer er tills det att ni har ett tillsvidaretillstånd, i detta paket så kostar uppföljningen ingenting utan man betalar bara för valt paket.

 

Jag tillhandahåller uppföljande eller uppdaterande utbildning, denna utbildning är bara ett par timmar lång. Dock behövs denna uppföljning och vissa handläggare kräver att man minst en gång om året genomför uppföljning.

 

Märkar man att man har ett enstaka problem eller att inspektörerna gett enstaka anmärkningar så hjälper jag till med att åtgärda dessa.

 

Behöver man allmän hjälp hur man ska tänka när man renoverar eller nystartar så kan jag vara med och ge tips och råd hur man bör tänka, dock så är detta råd och ingen sanning, detta då det skiljer sig väldigt mycket i bedömningen mellan kommuner och även inom kollegiet på en kommunal enhet. 

 

 

  

 

 

 

 

 

Cool Text: Logo and Graphics Generator

 

 

 

Se till att ditt kök är lika rent, vackert, oskuldsfullt och

ståtligt som  svanen